Laila en Timo - team Café 't Pandje

Laila en Timo Maas

Laila en Timo zijn sinds december 2001 eigenaar van: Café 't Pandje wat zich het best laat omschrijven als de écht! écht! aller leukste en gezelligste kroeg in het centrum van Deurne. Iedereen (ouder dan 18 jaar) is welkom en de sfeer is altijd prima. Er is een mooie reeks aan bier soorten en smaken in ons assortiment, waarvan een aantal op tap en dat wisselt regelmatig.

Ons huismerk is Heineken, maar daarnaast is er ook Brand Bier op tap en nog een aantal andere, dus laat je verrassen!

Af en toe spelen er lokale bands in 't Pandje (LIVE!),  maar de ruimte is echter beperkt. Kijk op de site en wees op tijd, want vol = vol.

Er zijn twee vaste dart banen en er is een Dart Club, waar iedereen lid van kan worden. Onze dartclub organiseert regelmatig open wedstrijden en toernooien: kijk in de agenda of op de Dart pagina voor meer informatie.

Wij hebben ook een onafhankelijke spaarkas: voor meer informatie kijk op de Spaarkas pagina.

Getuigenissen

13-06-2019: Voor mij, en mijn vriendgroep, is Café 't Pandje wel onze stamkroeg. We gooien er regelmatig een pijltje en ondertussen genieten we van een lekker biertje. Het is altijd gezellig en ook de muziek is helemaal oké!

Hans Koppens - Deurne

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies